Betalen

Kan ik veilig betalen bij Ecolifetube?

Ecolifetube werkt met de paymentprovider Molli . Dit betalingssysteem is beveiligd en wordt door veel internetwinkels gebruikt. Op het moment dat je een bestelling plaatst en je hebt alle gegevens ingevuld krijg je meerdere betaalopties.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Bestelling kunnen worden voldaan via iDEAL, overschrijven,...

 

Wat is de MasterCard SecureCode?

Ook bij online betalingen staat veiligheid voorop, daarom is er nu MasterCard® SecureCode™. MasterCard SecureCode houdt in dat je je eigen wachtwoord of code voor online betalingen hebt. Dankzij een SecureCode kan alleen jij online betalen met je MasterCard. Steeds meer internetwinkels in binnen- en buitenland zullen je bij het betalen van een aankoop vragen om je MasterCard SecureCode. Afhankelijk van je bank maak je zelf een wachtwoord aan of krijg je je code via de eigen identificatiemethode van de bank. Tijdens het normale afrekenproces zal je vervolgens gevraagd worden je SecureCode in te voeren. Elke keer dat je je MasterCard SecureCode gebruikt, wordt deze eerst bij MasterCard of bij de bank gecontroleerd. Zonder tussenkomst van de webwinkel. Niemand anders heeft dan ook toegang tot je eigen wachtwoord of code. De uiteindelijke aankoop kan alleen doorgaan als je ingevoerde SecureCode juist is. Zo betaal je veilig online.

 

Problemen met betalen

Heb je problemen met betalen?

Ecolifetube werkt met een externe payment provider Molli. Als er problemen of storingen ontstaan kan je direct contact opnemen met Ecolifetube via het contactformulier. Mocht er onverhoopt door een storing ten onrechte een bedrag (dubbel) van je rekening zijn afgeschreven, dan zorgt Ecolifetube z.s.m. voor de verwerking van de terugstorting.