Verzenden en bezorgen

Word ik geïnformeerd over de datum en het tijdstip van levering?

Afhankelijk van de voorraad, proberen wij zo snel mogelijk het product te versturen. Omdat we met levende producten werken, kan het soms enkele dagen duren voor je product wordt verzonden, graag vragen we je hiervoor begrip. In principe verzenden wij op maandag en dinsdag. 

Als je een bestelling (bijvoorbeeld als kado) wilt laten bezorgen bij iemand anders, vul je bij 'Afleveradres' in het bestelformulier in waar je het pakket wilt laten bezorgen. In de commentaren kan je aangeven op welke dag je het zowieso (de hieropvolgende week) wilt laten bezorgen. Wij zorgen dan voor de juiste planning! 

 

Ben je niet thuis?

Als je niet thuis bent wordt het pakket:

  1. bij de buren afgeleverd. Je vindt hiervan een afleverbewijs in de brievenbus.
  2. retour genomen en op een later tijdstip opnieuw aangeboden. Ook hiervan ontvang je bericht. Je kan er ook voor kiezen om het pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Via de track and trace code van PostNL volg je je bestelling. 

 

Wanneer kan Ecolifetube de bestellingen bezorgen?

Wij versturen na het weekend op maandag en dinsdagen. Het kan voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden bij onze vervoerder, zoals bijv. verkeersdrukte, de producten een dag later aangeboden worden. Dit is voor de producten/planten geen probleem, aangezien ze goed verpakt worden verzonden. Mocht je toch problemen ondervinden met betrekking tot de bezorging, laat dit dan aan ons weten per e-mail: ecolifetube@gmail.com

Levering op nationale feestdagen en de dag erna is niet mogelijk. Tijdens speciale aanbiedingen en feestdagen kunnen er afwijkende, vaste leverdata gelden. Dit zal altijd duidelijk gecommuniceerd worden op de bevestiging.

 

Wat zijn de bezorgkosten?

 

Binnen Nederland is verzending gratis boven €100,-  Bij een bestelling onder € 100,00 betaal je verzendkosten a €7,25 

In welke landen bezorgt Ecolifetube?

Ecolifetube bezorgd in heel Europa met PostNL 

 

Kan ik op een ander adres laten bezorgen?

Aflevering op een ander adres is mogelijk. Dit kun je aangeven in het bestelproces.

 

Hoe worden de DIY ecosystemen/planten verzonden?

Onze producten worden bezorgd in een speciaal ontwikkelde verzenddoos. De doos is zo ontwikkeld dat de producten niet kunnen verschuiven en dus niet beschadigd raken. Daarnaast maakt Ecolifetube gebruik van een speciale verzendservice voor producten met planten.