TV opname

Corona uitbraak, alle evenementen afgezegd, maar wel Gina Lissenburg op bezoek voor SBS6' Quality Time op Zondag, wat doe ik nu met zoveel ingekochte plantjes?

 

Lees meer »

Ecolifetube

Ecolifetube upcycled grote industriële PET-flessen

Normaliter worden de 20 en 30 Liter flessen weggegooid.

Wij maken Ecosystemen, Stolpen,  Terrariums en Stolplampen.

 

Het unieke is dat je bij ons een DIY-pakket kan bestellen waarmee je je eigen Ecosysteem kan bouwen.

In zo'n DIY-bouwpakket zit een industriële fles met afsluitbare kurk en een LED-lamp + afstandsbediening, kiezels, koolstofkorrels, potgrond, plantjes, een instructie en gereedschap. Na bestelling wordt dit zo snel mogelijk naar je toe gestuurd en kan je aan de slag!

De industriële stolpen worden keurig op maat gesneden en voorzien van een net rubberen randje; op de stolpen is nog een heel klein fabrieksstempeltje te zien.

Ze zijn lichtgewicht en onbreekbaar.

 

Het hergebruiken van de Industriële flessen noemen we ‘UPCYCLING’ en is dus een duurzame manier van omgaan met afvalmaterialen!

 

 

 

 

EcolifeTube bij Eigen Huis en Tuin

Lees hier het Blog dat Sandra van Finntage schreef over de tv-opnames bij haar thuis. Het item heet 'binnenkijken' en dat leidde tot een fantastische uitzending waarin Sandra en Evelyne onder de deskundige leiding van Boer Tom een gesloten ecosysteem maakten, namelijk de Big Jungle (30Liter) van EcolifeTube.

Lees meer »