Zelfvoorzienend ecosysteem

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een zelfvoorzienend ecosysteem in de woonkamer, slaapkamer of iedere ruimte die je maar wenst, dat is mogelijk als je een DIY-pakket van Ecolifetube bestelt. De aarde kent vele ecosystemen, het is er zelfs zelf één. Hetzelfde geldt voor een bos, koraalrif, grasland of een meer. Dit zijn ook systemen die vaak afhankelijk van elkaar zijn. Een zelfvoorzienend ecosysteem is nergens afhankelijk van.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Hoe maak je een zelfvoorzienend ecosysteem?

Een zelfvoorzienend ecosysteem maken via Ecolifetube uit Utrecht is erg gemakkelijk. Je bestelt de onderdelen in de webshop of je kiest een compleet DIY-pakket en je kunt direct aan de slag. De basis van het ecosysteem is een petfles die je vult met plantjes, zand en steentjes. In de fles ontstaat een kringloop, waarbij de plantjes zichzelf voeden en dood materiaal door de organismen wordt opgenomen. Je hebt dus altijd iets bijzonders in je woonkamer en groene vingers heb je niet nodig.

Maak het helemaal zelf

Het maken van je eigen ecosysteem is leuk om te doen, zeker met anderen. Het is een gezellige bezigheid om in groepsverband te doen en ook kweek je hier bewustzijn mee over natuur en duurzaamheid. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031-652650032 of stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl.

Bekijk ook eens:

Plant ecosysteem | Workshop ecosysteem maken | Ecosysteem bol

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.