Ecosysteem bol

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Heb jij nog ruimte in de woonkamer voor een ecosysteem in een bol? Als je de ruimte kwijt bent aan planten die je telkens moet vervangen omdat ze doodgaan, dan is een prachtige bol voor planten een aanwinst voor je woonkamer. Bovendien bespaar jij tijd, want je hoeft geen planten meer te verzorgen. Met een eigen ecosysteem in de bol, onderhouden de planten zichzelf.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Een ecosysteem in een bol voor planten zelf maken

Een mooie minituin in de woonkamer is niet alleen mooi om te zien, het is ook goed voor het milieu. De bol voor planten is van plastic en wordt op deze manier hergebruikt. Je maakt met een dergelijke bol in je woonkamer dus een keuze voor duurzaamheid. De plastic bol zal het milieu immers niet meer vervuilen, maar wordt nu juist ingezet als basis voor planten. Een leukere manier om het milieu te helpen is er niet. Je bestelt de bol inclusief beplanting bij Ecolifetube. Je gaat dan zelf of met meerdere mensen aan de slag met je eigen ecosysteem, dat je als een minituin of mini-jungle tentoonstelt. Heb je geen tijd om je eigen bol te beplanten? Dan kun je bij ons een aangeplante bol bestellen. De bol voor planten is uiteraard voorzien van verlichting en ook de luchtvochtigheid en luchttoevoer wordt automatisch geregeld, zodra je de stekker in het stopcontact steekt.

Plaats je bestelling direct

Wil jij ook een mooie bol met ecosysteem in je woonkamer? Met de Biorb Air schaf je bij Ecolifetube een bol aan van maar liefst 60 liter! Je kunt je voorstellen dat dit schitterend zal staan, helemaal met de verlichting. Het is mogelijk om je bij ons aan te melden voor een workshop in Utrecht. Onder begeleiding plant je dan je eigen ecosysteem in de bol, die je nadien mee naar huis neemt. Heb je nog vragen over ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031-652650032 of stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl.

Ook interessant:

Zelfvoorzienend ecosysteem | Gesloten ecosysteem | Gesloten terrarium

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.