Gesloten terrarium

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Je kunt een gesloten terrarium met planten maken. Als het terrarium een gesloten ecosysteem is, onderhouden de aanwezige planten zichzelf. Jij moet alleen af en toe je terrarium besproeien om regen na te bootsen, maar je kunt ook een irrigatiesysteem plaatsen.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Gesloten terrarium met planten in een petfles

Een gesloten terrarium in je woonkamer is leuk om te zien, bovendien heb je nauwelijks omkijken naar de planten erin. Een terrarium kun je duurzamer maken, door geen gebruik te maken van de gebruikelijke glazen bak, maar van een petfles. Een petfles is in allerlei formaten verkrijgbaar, dus je kiest voor een groot gesloten terrarium of je maakt een terrarium met planten in een kleine fles om cadeau te doen. Veel petflessen belanden in het milieu en blijven daar tientallen jaren, zonder dat het materiaal wordt afgebroken. De fles maakt onderdeel uit van de grote plastic soep die het ecosysteem op aarde bedreigt. Door een petfles te gebruiken voor een gesloten terrarium, draag jij met jouw planten bij aan een beter milieu. Hoe klein je bijdrage ook is, iedere fles die hergebruikt wordt, is winst voor een beter klimaat.

Meld je aan voor een workshop

Ecolifetube probeert bewustzijn te creëren over het hergebruik van petflessen door hier een gesloten terrarium met planten in te bouwen. Dit kun jij helemaal zelf met de diverse samengestelde mini-ecosysteempakketten. Heb je toch wat hulp nodig? Meld je dan bij bestelling direct aan voor een workshop in Utrecht of organiseer zelf een workshop voor familie, vrienden of collega's. Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Bel ons via 0031-652650032 of stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl.

Ook interessant:

Gesloten ecosysteem | Plant in afgesloten fles | Workshop ecosysteem maken

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.