Plant in afgesloten fles

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een plant in een afgesloten fles kopen, waarom zou je dat doen? Natuurlijk kun je niet iedere plant zomaar in een fles stoppen. Het gaat meestal om kleine tot middelgrote plantjes die zelfvoorzienend zijn. Als jij moeite hebt met het verzorgen van planten, dan is het kopen van een plant in een afgesloten fles zeker het overwegen waard. Je hoeft geen planten meer te verzorgen en de plantjes in je fles blijven gewoon groen.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Het gesloten ecosysteem van een plant in een afgesloten fles

Wil je een plant in een fles kopen? Dan haal je een gesloten ecosysteem in huis, waarin de plantjes zichzelf onderhouden. Jij moet alleen af en toe de fles vanbinnen besproeien, zodat het vochtig blijft. Zo creëer je je eigen mini-jungle in de woonkamer. Bij Ecolifetube kun je bovendien kiezen uit kleine en grote flessen en met een DIY-pakket maak je het helemaal zelf. Het bijzondere van een plant in een fles kopen, is dat het gaat om petflessen. Je kent ze vast wel, die stevige plastic flessen. Dit soort flessen kunnen heel gemakkelijk hergebruikt worden en zijn een prachtige basis voor de plant in een afgesloten fles die je kunt kopen. Bovendien komt de fles niet in het milieu terecht.

Ga zelf aan de slag

Ecolifetube biedt in de webshop een viertal DIY-pakketten aan om je eigen plant in een afgesloten fles te maken. Je gaat dan zelf thuis aan de slag of je gebruikt het pakket tijdens een workshop bij ons. Wil je een workshop in Utrecht boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031-652650032, stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl of vul ons contactformulier in. Wij hebben overigens meer duurzame producten. Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven ook terecht voor macraméproducten of levende plant- en moswanden.

Bekijk ook eens:

DIY-pakket ecosysteem | Plant in petfles | DIY mini-jungle

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.