DIY-pakket ecosysteem

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een DIY-pakket voor een ecosysteem is ideaal wanneer je zelf geen groene vingers hebt en toch iets groens in je woonkamer wil. Je eigen ecosysteem in een fles of bol is het beste alternatief voor een plant. Bovendien kun je deze aankleden met een leuk lampje, zodat je ecosysteem multifunctioneel gebruikt wordt. Bestel je DIY-pakket bij Ecolifetube en ga duurzaam aan de slag!

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Wat zit er in een DIY-pakket voor een ecosysteem?

Bestel je bij ons een DIY-pakket om een ecosysteem te bouwen? Dan heb je keuze uit verschillende soorten pakketten. De pakketten kunnen bestaan uit een petfles, vaatje of bol in diverse groottes. Zo creëer je een heus minituintje in een fles van vijf liter en een grotere in een bol van 30 liter. Alles wat je nodig hebt zit in het pakket, zoals groene of gekleurde plantjes, aarde, actieve kool, steentjes, gereedschappen en zelfs springstaartjes die zorgen dat het afval wordt opgeruimd. Een lampje in de kurk van de fles maakt je gesloten ecosysteem helemaal af.

Ga zelf aan de slag

Wil jij ook aan de slag met je eigen DIY-pakket om een ecosysteem te maken? Je bestelt je pakket snel en gemakkelijk in de webshop van Ecolifetube. Het is ook mogelijk om je pakket te gebruiken tijdens een workshop op onze locatie in Utrecht. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0031-652650032, stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl of vul ons contactformulier in als je meer informatie wilt over onze ecosystemen of workshops.

Anderen bekeken ook:

Miniatuurtuin maken | Plantlamp maken | DIY mini-jungle

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.