Miniatuurtuin maken

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een miniatuurtuin maken is dé oplossing voor de mensen die geen tuin hebben. Woon jij in een appartement of kamer met hoogstens een balkon en mis je een weelderige tuin? Creëer deze dan zelf binnen. Het is mogelijk om een miniatuurtuin te maken, die je altijd in de woonkamer hebt staan en verplaatsbaar is naar iedere ruimte.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Hoe kun je een duurzame miniatuurtuin maken?

Met een miniatuurtuin van Ecolifetube heb je meer dan een tuin in huis. Je krijgt met onze producten namelijk een duurzame tuin in de vorm van een gesloten ecosysteem. Duurzaamheid zit hem in het feit dat de basis van je miniatuurtuin een petfles is. Deze fles komt niet meer in het milieu terecht, maar gebruik je zeer nuttig. Jij levert hierdoor ook een bijdrage aan een beter milieu.

Vraag gerust om hulp

In de webshop van Ecolifetube bestel je eenvoudig het gewenste pakket om je eigen miniatuurtuin te maken. Natuurlijk hebben wij ook kant-en-klare miniatuurtuinen, die je direct in je woonkamer zet of cadeau doet. Vind je het leuk om meer mensen te ontmoeten die ook graag duurzaam bezig zijn? Schrijf je dan in voor de workshop in Utrecht en maak je miniatuurtuin met anderen. Heb je nog vragen? Bel ons via 0031-652650032, stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

Mini-ecosysteem kopen | Mini-ecosysteem maken | Plant in petfles

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.