Mini-ecosysteem maken

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een mini-ecosysteem in een fles maken is een vorm van duurzame bewustwording, gecombineerd met een leuke zelfgemaakte en groene woonaccessoire. Het ecosysteem bestaat uit een fles met hierin zelfvoorzienende plantjes, mossen, aarde, kiezels en eventueel een lampje. Je creëert een prachtige blikvanger in je woonkamer door de fles op een fraaie houten voet te plaatsen.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Waarom een mini-ecosysteem maken?

Er zijn vele redenen om een mini-ecosysteem te maken, bijvoorbeeld wanneer je geen groene vingers hebt, maar wel groen in huis wilt. Dan is een ecosysteem in een fles maken een goed alternatief. Je hebt hier nauwelijks onderhoud aan. Af en toe besproeien is voldoende. Uiteraard is zelf een mini-ecosysteem maken ook een groene bezigheid, want je zorgt ervoor dat er geen petfles in het milieu terechtkomt. Zelf een mini-ecosysteem maken is ook erg leuk om te doen, het zou zomaar kunnen dat je hiermee een nieuwe hobby hebt gevonden. Samen een ecosysteem in een fles maken is nog gezelliger. Het is een leuke activiteit om met collega's, vrienden, familie of de kinderen te doen, waarbij er ook bewustzijn wordt gecreëerd over duurzaamheid.

Vraag gerust meer informatie aan

Wil jij ook een mini-ecosysteem maken? Je hoeft weinig moeite te doen om aan je spulletjes te komen, want je bestelt die heel gemakkelijk in de webshop van Ecolifetube. Je hebt keuze uit diverse modellen en ook zakelijk kun je grotere aantallen bestellen. Wij voorzien ook diverse workshops in of nabij Utrecht. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0031-652650032, door een e-mail te sturen naar info@ecolifetube.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant:

Zelfvoorzienend ecosysteem | Plant ecosysteem | Mini-ecosysteem kopen

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.