Mini-ecosysteem kopen

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Wil jij een mini-ecosysteem kopen dat gewoon in een fles past? Doe mee, recycle plastic en haal je eigen stukje zelfvoorzienende natuur in huis. Plastic afval vormt een groot probleem voor het milieu. Begin bij jezelf en help om plastic niet meer in de natuur terecht te laten komen. Dit kan door een ecosysteem in een fles te kopen. Door een mini-ecosysteem te kopen, maak jij een eigen ecosysteem in een fles. De fles is een petfles, ofwel de bekende nauwelijks afbreekbare kunststof flessen. Deze fles dient als basis voor je ecosysteem. Je kunt bij ons een kant-en-klaar ecosysteem in een fles kopen, maar nog leuker is het om een mini-ecosysteem te kopen dat je zelf in elkaar kunt zetten.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Het leukste mini-ecosysteem kopen

We hebben bij Ecolifetube uit Utrecht een viertal DIY-ecosystemen in een fles. Hiervan zijn diverse varianten, zodat je bijvoorbeeld de grootte van de fles en de kleur van de plantjes in je ecosysteem kunt kiezen. Je fleurt je ecosysteem nog wat op met ledverlichting. Daarnaast hebben wij allerlei accessoires die je helpen bij het creëren van je ecosysteem of voor het verfraaien hiervan. Wil je een mini-ecosysteem kopen, maar heb je hier geen ervaring mee? Meld je dan aan voor een workshop. Volg de workshop bijvoorbeeld met collega´s als een bedrijfsuitje of met je vrienden of familie. Iedereen gaat tevreden naar huis met zijn of haar eigen gecreëerde ecosysteem in een fles.

Neem contact met ons op

Wil jij ook van je plantenonderhoud af zijn en een bijdrage leveren aan minder plastic in het milieu? Dat kan door een ecosysteem in een fles te kopen bij Ecolifetube. Je koopt bij een kant-en-klaar ecosysteem die je bijvoorbeeld cadeau kunt doen, maar ook leuke DIY-pakketten. Erg leuk en leerzaam om bijvoorbeeld samen met kinderen te maken. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een mini-ecosysteem of een fraaie levende wand van planten en/of mossen. Bestel je producen direct in onze webshop of neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0031-652650032, door een e-mail te sturen naar info@ecolifetube.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Bekijk ook eens:

Mini-ecosysteem maken | Ecosysteem plantlamp | Gesloten terrarium

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.