Ecosysteem plantlamp

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een ecosysteem plantlamp is een klein zelfvoorzienend mini-ecosysteem met een lamp in een petfles. Hier wordt bewust een petfles voor gebruikt, want deze flessen breken in het milieu niet af. Het is daarom de beste optie en een duurzame oplossing om deze te hergebruiken als ecosysteem plantlamp.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Het voordeel van een ecosysteem plantlamp

Zelf een mini-ecosysteem met lamp maken of kopen is een voordeel voor het milieu. Je wordt zo onderdeel van een groeiende groep mensen die zich bewust is van de schade die plastic aan het milieu aanbrengt. Je zet het om in iets positiefs, door van een plastic fles een ecosysteem plantlamp te maken. Bouw je een mini-ecosysteem met een lamp, dan is het belangrijk om te kiezen voor een energiezuinige lamp. Er is eigenlijk maar één soort lamp die in aanmerking komt voor gebruik in een mini-ecosysteem met lamp, namelijk een ledlamp. Ledverlichting is zeer energiezuinig en bovendien zeer klein voor het gebruik in een ecosysteem plantlamp.

Plaats je bestelling direct

Ecolifetube uit Utrecht wil mensen op een positieve manier bewust maken van de gevaren van plastic in het milieu. Beter dan met een mini-ecosysteem met lamp kan dit niet. Je kunt in onze webshop een ecosysteem plantlamp bestellen. Dit kan een reeds bestaand ecosysteem zijn die je direct een leuk plekje geeft, maar ook een complete set om zelf een ecosysteem te maken. Bestel jouw gewenste product gerust direct in de webshop, bel ons via 0031-652650032, stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

DIY-pakket ecosysteem | Miniatuurtuin maken | Plantlamp maken

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.