Plantlamp maken

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een plantlamp in een fles maken, levert een erg leuke woonaccessoire op. Een plantlamp maakt het mogelijk om je eigen gesloten ecosysteem in huis te creëren. In een afgesloten petfles onderhouden leuke plantjes zichzelf en met behulp van een lamp in de petfles, til je de uitstraling van je ecosysteem naar een hoger niveau.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

De mogelijkheden van een plantlamp maken

Wil je ook een plantlamp maken in een petfles voor je eigen gesloten ecosysteem? De webshop van Ecolifetube biedt volop mogelijkheden. Hier vind je complete pakketten om je eigen mini-jungle of minituin in huis te maken. Kies hierbij een fles in de grootte die jij wilt maken en een plantlamp maakt het geheel af. Door het gebruik van een petfles ben je duurzaam bezig, je hergebruikt de fles namelijk, zodat deze geen schade aan het milieu veroorzaken. Daarnaast gebruik je het best ledlampjes. Deze lampjes zijn zuinig en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit type verlichting is namelijk met een afstandsbediening te bedienen.

Vraag gerust om hulp

Creëer met hulp van Ecolifetube je eigen gesloten ecosysteem. Of je de fles nu zelf in huis zet of cadeau geeft, je bestelt in onze webshop gemakkelijk een DIY-pakket naar wens. Ook andere producten, zoals lampjes, reeds kant-en-klare ecosystemen in fles of een mosschilderij bestel je bij ons. Bel ons via 0031-652650032, stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl of vul ons contactformulier in als je als bedrijf een workshop in of buiten Utrecht wilt organiseren.

Ook interessant:

Workshop ecosysteem maken | Zelfvoorzienend ecosysteem | Ecosysteem plantlamp

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.