Plant in petfles

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een plant in petfles is de oplossing voor iedereen zonder groene vingers of voor wie zelf geen tuin heeft. Met een terrariumplant in een petfles, creëer jij je eigen tuin in huis. Je hebt zo geen planten meer die je voortdurend moet onderhouden of die doodgaan. Planten in een petfles leven in een gesloten ecosysteem en kunnen zichzelf onderhouden. Je minituin in een petfles bestel je bij Ecolifetube. Met één van onze DIY-pakketten maak jij je eigen terrariumplant in een petfles. Het gebruik van een petfles is een belangrijk onderdeel. Niet alleen omdat de petfles de basis vormt voor jouw minituin in petfles, de fles schaadt het milieu niet langer, omdat jij deze hergebruikt. Een plant in petfles is dus een duurzame keuze.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Een plant in een petfles kun je zelf maken

Hoe doe je dat nu, het maken van een terrariumplant in een petfles? Wanneer je een DIY-pakket bij ons bestelt, dan krijg je een uitgebreide instructie hoe je dit kunt doen. Naast alle benodigdheden, zijn er ook bepaalde gereedschappen meegeleverd, zodat je de plantjes goed in de petfles kunt positioneren. De petfles sluit je af met een kurk, zodat er binnen een eigen ecosysteem ontstaat en de plantjes zichzelf voeden. Af en toe besproeien is het enige onderhoud wat je hebt. Je maakt je minituin in petfles nog spectaculairder om te zien, door hierin een ledlampje te plaatsen.

Bestel direct

Zelf je minituin in petfles maken met een DIY-pakket van Ecolifetube is een leuk en zinvol tijdverdrijf, met altijd een mooi resultaat. Wij organiseren ook workshops bij ons Utrecht, zodat je met meerdere mensen je terrariumplant in een petfles maakt. Bij bestelling van je DIY-pakket kun je jezelf direct opgeven. Het is ook mogelijk om op locatie een workshop te organiseren als familiebijeenkomst, teambuilding met de collega's of als kinderfeestje. Wij verzorgen dan een workshop op maat op de gewenste locatie. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031-652650032 of stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl.

Bekijk ook eens:

Gesloten terrarium | Plant in afgesloten fles | DIY-pakket ecosysteem

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.