DIY mini-jungle

Eenvoudig te verzorgen

Goed voor het milieu

Prachtige decoratie

Een DIY mini-jungle maken is leuk, niet al te moeilijk en je hebt iets heel bijzonders in de woonkamer staan. Je hoeft niet helemaal naar de Amazone om een jungle te bekijken, een eigen mini-jungle maken is nog beter. Je kunt je eigen jungle dan altijd bekijken en het is veel duurzamer. Je hoeft namelijk niet op het vliegtuig te stappen en bovendien vormt een hergebruikte petfles de basis van de eigen DIY mini-jungle die je zelf kunt maken.

Geïnteresseerd? Bekijk onze producten

Een DIY mini-jungle in jouw stijl

Bij Ecolifetube uit Utrecht koop je een DIY mini-jungle in jouw stijl. Je hebt bij ons de keuze uit een kleine of grote jungle en een jungle met gekleurde plantjes of groene plantjes. Ook de vorm waarin je jouw eigen mini-jungle gaat maken kies je bij ons, zoals een vaatje of in een bolvorm. Je eigen mini-jungle maken gaat verder heel gemakkelijk, omdat alles is meegeleverd bij de DIY mini-jungle. Aandacht voor duurzaamheid is een onderdeel van ons DIY mini-jungle pakket. Met de aanschaf van een DIY-pakket, zorg jij ervoor dat er minder plastic in het milieu terechtkomt. Organiseer je een workshop eigen mini-jungle maken, dan creëer je hiermee bewustzijn van de impact van plastic op het milieu.

Bouw je eigen jungle

Wil jij ook een eigen mini-jungle maken, alleen of in groepsverband? Dat is mogelijk met een DIY mini-jungle pakket van Ecolifetube. Je kunt onze pakketten eenvoudig bestellen in onze webshop. Ook bieden wij ook andere duurzame producten, zoals reeds beplante mini-jungles of levende plant- en moswanden. Wil je meer weten over onze producten? Neem contact op via 0031-652650032, stuur een e-mail naar info@ecolifetube.nl of vul ons contactformulier in.

Ook interessant:

Ecosysteem bol | Ecosysteem plantlamp | Plant ecosysteem

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.